PC Klusser.

pc_onderhoud.

pc-tips.

downloads.

contact.

Geen pc zonder een antivirus programma. (Avast of AVG)

Uitstekende gratis antivirus. Automatische updates, geen abonnement, geen registratie -> geen virussen. (Avast) ofwel nog een gratis scanner (AVG)

Over Microsoft Defender.

Gebruik Microsoft Defender om uw pc te beschermen tegen virussen, spyware en andere schadelijke software. Het biedt realtime bescherming voor pc's thuis of in kleine bedrijven.

Microsoft Defender is gratis* en zo ontworpen dat het eenvoudig is te installeren en te gebruiken. Het werkt efficiënt en ongemerkt op de achtergrond zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over onderbrekingen of het uitvoeren van updates.Na validatie van uw systeem kan je deze gratis downloaden.

 

Een kuisbeurt voor je pc.

CCleaner verwijdert ongebruikte files, verwijdert alle tijdelijke bestanden en kuist je register uit. Zeker het proberen waard! Levert bij computerleken soms zeer veel extra ruimte op. Kies op de pagina die opent de onderste download, CCleaner Slim, anders krijgt u in Internet Explorer de Yahoo!-toolbar geïnstalleerd. Download hier.

 

 

 

 

ADW Cleaner

Malwarebytes' Anti-Malware is een gratis programma waarmee verschillende vormen van malware (= verzamelnaam voor verschillende soorten virussen) verwijderd kunnen worden.

- Dubbelklik op mbam-setup.exe om het programma te installeren.

- Zorg ervoor dat er een vinkje geplaatst is voor "Update Malwarebytes' Anti-Malware" en "Start Malwarebytes' Anti-Malware" en klik daarna op "Voltooien". Als er een update voor het programma aanwezig is zal deze volgens de bovenstaande instellingen automatisch gedownload en geïnstalleerd worden. Deze downloaden.

Gebruik je windows defender? Niet raadzaam om Malwarebytes op je pc e installeren. Download dan ADW cleaner, is klein en gratis te downloaden. Onderzoek je pc met ADW cleaner op spyware en andere ongewenste indringers. Download het hier.

 

 

 

 

 

Nog een zeer interessante site:

Ninite:Op deze site kan je uw meest gebruikt programma’s downloaden en installeren. Gebruik wel hun installer. Vind hem hier.