PC Klusser.

pc_onderhoud.

pc-tips.

downloads.

contact.

Om je pc in goede konditie te behouden heb je zeker en vast een goed antivirus programma nodig. Deze moet je ook regelmatig een update geven, meestal gebeurd dit automatisch alsook een volledige scan van je pc. Het is ook best om je pc te beveiligen zodat er niemand toegang heeft op je pc en hiervoor kan je een firewall gebruiken. Sommige antivirus programma's hebben dit dan ook aan boord maar zeker niet allemaal.

Het schoon houden van je pc doe je ook liefst op regelmatige tijdstippen. Een goed en gratis programma is hiervoor: ccleaner. Deze kan je downloaden op de pagina downloads. Het programma is volledig nederlandstalig, het installeren en het gebruiken is zeer gemakkelijk in gebruik.

 

Op deze site zijn ook vele tips te vinden om alles goed te laten verlopen. LET WEL OP, als je in uw register gaat werken, je kan ook schade aanbrengen, dus wees voorzichtig hiermee.

 

Klik op onderstaande link, u wordt dan op deze pagina gebracht.

 

Internet explorer en outlook tips

 

Windows 7 tips

 

Windows 8(1) tips.

 

Windows 10 tips.

 

 

Zie je door het bos de bomen niet meer en je kan niet vlot meer werken in je windowsomgeving, kan je onze hulp aanvragen.

 

Meer informatie over windows 10 kan je in dit boek opzoeken. Het is een volledige gids die alles behandeld over windows 10. Je vind het hier.